Få skraplotter hos Maria varje onsdag i april + free spins direkt

Maria delar ut skraplotter i massor varje onsdag hela april månad. Det enda du behöver göra är att anmäla dej på Marias sajt, du skriver helt enkelt in ditt användarnamn och sen är du med och samlar skraplotter. Dessutom har Maria ett extra erbjudande till nya spelare som får en gratis skraplott när dom skapar ett spelkonto hos Maria, utöver välkomstbonusen som du kan läsa om längre ner på sidan här.

skraplotter

Få 5 skraplotter varje onsdag i april

Varje onsdag så får du en skraplott för varje 200 kronor du spelar på en av de utvalda slotsen för just den onsdagen. Du kan samla max 5 skraplotter per vecka och dina skraplotter får du senast 18:00 följande dag och de är aktiva i 7 dagar. Nedan ser du schemat för varje onsdag:

2 april – För varje 200 kronor som du spelar för på Starburst, Wild
Rockets och/eller Elements så får du en Treasure Hunt skraplott.

9 april – För varje 200 kronor som du spelar för på Robin Hood,
Fairest of them All och/eller Glass Slipper så får du en Lost Pyramid skraplott.

16 april – För varje 200 kronor som du spelar för på Enchanted Woods,
Pixies of the Forest och/eller Trolls så får du en Treasure Hunt skraplott.

23 april – För varje 200 kronor som du spelar för på Batman, The Dark
Knight och/eller Superman så får du en Lost Pyramid skraplott.

30 april – För varje 200 kronor som du spelar för på Pearl Lagoon,
Lucky Angler och/eller Fishy Fortune så får du en Treasure Hunt skraplott.

Ovanstående kampanj gäller från den 2 till den 30 april 2014. Du måste anmäla dej för att kvalificera dej till kampanjen, detta gör du enkelt på Marias sajt.

max win

Nya spelare får en skraplott gratis vid registrering

Har du ännu inget spelkonto hos Maria så får du förutom den vanliga välkomstbonusen en skraplott på Max Win. Notera att skraplotts erbjudandet gäller endast under april 2014. Du får denna skraplott helt gratis, det enda du behöver göra för att hämta skraplotten är att skapa spelkonto hos Maria. Inte nog med det, du får även 20 free spins direkt när du blivit kund hos Maria. Free spins erbjudandet gäller tills vidare

Välkomstbonus

Alla nya spelare får upp till 1000 kronor i bonus + 120 free spins. Du får 20 free spins direkt + 1 skraplott på Max Win (skraplott erbjudandet gäller april 2014) direkt när du skapat ett spelkonto. När du gör din första insättning får du 100% bonus upp till 1000 kronor plus ytterligare 100 free spins. Gör du en första insättning på tex. 700 kronor så får du 700 kronor och har då totalt 1400 kronor att spela för plus alla free spins.