Hämta hem 25 free spins hos Maria 18-24 juli

Sommaräventyret hos Maria fortsätter och nu får du 25 free spins när du spelar för riktiga pengar på Fruit Shop mellan den 18-24 juli. Dina free spins får du på Reel Rush och du kan spela dom både i datorn och på mobilen.

Marias sommaräventyr pågår ända till den 21 augusti och varje vecka får du nya fräscha och generösa erbjudande. Nya spelare kan också vara med och hämta hem dessa free spins, men först måste du ta emot Marias generösa välkomstbonus!

25 free spins

Hämta dina 25 free spins så här:

Det är enkelt att få 25 free spins, du behöver bara spela för 1000 kronor eller mer på Fruit Shop. Du kan spela både på datorn och mobilen och du får 25 free spins på Reel Rush senast fredag 25 juli klockan 20:00.

Maria lottar ut 400 000 kronor i sommar

Gillar du att spela bingo så ska du absolut vara med hos Maria och spela bingo. Otroliga 400 000 kronor kommer att lottas ut under åtta härliga sommarveckor. Varje fredag lottas 50 000 kronor i kontanter ut och för varje 100 kronor du spelar bingo för så får du en lott till prisdragningen.

Du kan delta både via datorn, mobilen och surfplattan och det finns ingen gräns för hur många lotter du kan samla. Dragningen sker slumpvis och alla har därmed samma chans att vinna! Prisdragningar går av stapeln följande datum: 04 juli, 11 juli, 18 juli, 25 juli, 1 augusti, 8 augusti, 15 augusti och 22 augusti.

Välkomstbonus till nya spelare hos Maria

Direkt när du registrerat dej hos Maria så får du 20 free spins, inget krav på insättning. När du gjort din första insättning får du ytterligare 130 free spins, totalt får du som ny hos Maria hela 150 free spins.

Du får även en insättningsbonus på din 1:a insättning. Maria dubblar din 1:a insättning upp till 1000 kronor. Om du tex. sätter in 1000 kronor så får du 1000 kronor i bonus och har därmed totalt 2000 kronor att spela för. Det är en finfin start hos Maria, gott om free spins och en generös insättningsbonus.